FLORIBOTTLE™-Babymelkfles
De Flori baby Bottle is een handige uitvinding voor pasgeborenen en speciaal voor baby’s in de post-borstvoedings fase. Het gebruik is zeer gemakkelijk om te leren en de juiste hoeveelheid van melkpoeder dosering is gegarandeerd. De professionele mening van medische specialisten is dat de Flori Baby Bottles zeer hoog aanbevolen wordt om te gebruiken.
Bezig met laden...

ALTIJD VERS KLAARGEMAAKT

Het Happy & Fresh sluit systeem maakt het mogelijk om (voedsel)poeder en vloeistoffen afzonderlijk op te slaan. Zo kan het voedsel in de Happy & Fresh fles op  ieder moment snel en gemakkelijk worden voorbereid.

HYGIENISCH

Het (voedsel)poeder wordt gevuld in de Happy & Fresh schroefdopdeel (screw- on component) en blijft in het gesloten systeem. Zo kan het ontstaan van gevaarlijke ziektekiemen en bacteriën worden voorkomen.
 

REIS BESTENDIG, CONFORM TSA

Met het Happy & Fresh System kunt u uw baby’s melk gemakkelijk bereiden voor een snel gebruik en zonder knoeien. De Flori Bottle is TSA (Transportation Security Administration) goedgekeurd en mag dus meegenomen worden op alle vliegreizen!

 


Deze website gebruikt cookies om een goede weergave van de website geven.
Accepteer geselecteerde cookies

Dank dat je BODYWORKS FITNESSGROOTHANDEL bezoekt.

Kijk rond of je iets kunt vinden voor je fitnesscentrum, sportcentrum,
fysiotherapiepraktijk, sportdag, (web)winkel... 
We hanteren staffelprijzen met hoge kortingen op aantalen!


PRIJZEN WORDEN ZICHTBAAR NA REGISTRATIE.

Heb je een vraag, inlogproblemen, even wegwijs worden of advies nodig?
Bel met 020-6140197, we helpen je graag.