Airganix BodyCloud+ | Ionisatie 1m2 | WIT | Schone lucht inademen. Gezuiverde lucht rond je hoofd.
0 Reviews | Review toevoegen

Airganix BodyCloud+ | Ionisatie 1m2 | WIT | Schone lucht inademen. Gezuiverde lucht rond je hoofd. Werkt o.a. bij Hooikoorts! Mini draagbare luchtreiniger ionisator voor om de nek. Werkt fantastisch!

Artikelnummer

BW-AG-6971057160174 

Gewicht   

0,000 KG

€ 69,99 *
€ 62,99 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

EERST EEN OFFERTE of heb je een vraag over dit of andere producten?

Staffelaantal te hoog?
Neem contact met ons op!

Persoonlijke draagbare luchtreiniger Mini draagbare luchtreiniger ionisator voor om je nek.

De BodyCloud+ werkt / ioniseert uitstekend tegen bacteriën, virussen (Influenza) pollen (hooikoorts), PM2 stof en fijnstof, rook en formaldehyde in ruimtes thuis, op kantoor, in ziekenhuis (bij opname), verzorgingstehuis, in de tram, in de bus, bioscoop. Kortom, Airganix ionisatie beschermt je op alle plekken waar mensen dicht bij elkaar zijn.

Het verwijderd ook sigarettenrook en onaangename geurtjes. Steeds vaker is er in het nieuws dat er een bacterie of virus half Nederland plat legt. Werk je in een ziekenhuis, verzorgingshuis, luchtvaart maatschappij of reis je veel? Komt u wel eens in ruimtes waar u het niet vertrouwd qua rondvliegende bacteriën of heeft u last van hooikoorts. Bent u snel vatbaar? Zorg dan dat u een Airganix Body-Cloud+ bij u heeft! De BodyCloud+ is oplaadbaar tot wel 500 x en werkt 20 - 30 uur per keer.

U ademt 15000 liter lucht in per dag... Laat het dan schone lucht zijn! Deze portable, op oplaadbare batterijen werkende Airganix BodyCloud werkt uitstekend bij het aanzienlijk verlichten van allergie, stof, fijnstof, pollen en het verwijderen van bacteriën of volle neus (allergie) en tegen rookgeuren!

De Body Cloud+ zorgt voor schone lucht rond uw hoofd voordat u vieze lucht inademt. De Body Cloud+ is een nieuw technologie tegen het inademen van vervuilde lucht rondom uw hoofd. Het ioniseert de lucht rondom uw hoofd (dus neus en mond) om te zorgen dat u geen (griep) virussen en bacteriën inademen. Deze techniek is bewezen in een medisch rapport van de NCBI. BodyWorks is al sinds 2004 bezig met deze technologie.

De Body Cloud+ is met name geschikt voor ruimtes zoals thuis, de auto, het vliegtuig, bus, trein tram, taxi maar ook (op bezoek) in het ziekenhuis of andere ruimtes zoals restaurant, (dokters) wachtkamers. Het unieke apparaatje kan natuurlijk ook buiten gedragen worden in een stad met veel uitlaatgassen en bij last van hooikoorts enz.

De Body Cloud+ wordt om de nek gehangen door het bijgeleverde en verstelbare nek koortje.

· Voltage: 12V DC power adapter of USB port naar PC om op te laden.

· Batterijen: Oplaadbare Nickel Cadmium batterij voor 20 / 30 uur te gebruiken om dan weer op te laden.

· Anion output:< 0.01ppm (parts per million).

· Gewicht: 40 gram.

Adem schonere, veiligere lucht in: De Body Cloud+ is de toonaangevende persoonlijke luchtreiniger op de markt met behulp van geavanceerde technologie om negatieve ionen uit te stoten en verontreinigende stoffen uit uw (in)ademzone te weren.

De BodyCloud+ elektrostatische zuivering doet haar werk in een omtrek van 91,44 cm, waardoor een beschermingsgebied wordt gecreëerd tegen schadelijke verontreinigende stoffen en allergische stoffen. Met behulp van elektrostatische zuivering stoot de BodyCloud+ miljoenen negatieve ionen de lucht in waardoor (gevaarlijke verontreinigende) stoffen of geuren in een omtrek van ongeveer 1m2 niet ingeademd worden. Als het ware vormt de techniek van de Airganix BodyCloud een "bubble"om uw hoofd.

Alle Airganix producten maken gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van (persoonlijke) luchtzuivering.

GEEN FILTERS: Geen gedoe met het vervangen van filters.

OPLAADBARE BATTERIJEN: Batterijen vervangen is verleden tijd met de Body Cloud+; Deze draagbare persoonlijke zuiveringsinstallatie / ionisator werkt 20-30 uren op één enkele lading en zorgt voor bescherming tegen vervuilende stoffen in de lucht. Hét perfecte hulpmiddel om u (zonder gebruik van medicijnen) te beschermen tijdens het griepseizoen, hooikoortsseizoen of plekken waar veel mogelijke zieke mensen kunnen komen. Maar ook in ruimtes met fijnstof zal de BodyCloud en andere producten van Airganix haar werk doen.

HANDIG ONDERWEG: De BodyCloud+ is het perfecte hulpmiddel voor mensen die graag reizen zonder blootstelling aan onhygiënische lucht. Onze BodyCloud+ modellen bevatten een eigen nek koord dat verstelbaar is en een breekconnector heeft voor extra veiligheid. Draag het om je nek en je hebt overal een schone lucht!

SPECIFICATIES: Power Boost technologie biedt 9 keer meer reinigingskracht; Adem 875 procent schonere lucht in, de Body Cloud+ is gecertificeerd om meer vervuilende stoffen te filteren dan zijn naaste concurrenten. Het heeft een stille werking, geen lawaaierige ventilatoren of motoren; Geen filters om te vervangen; USB-oplaadkabel, draagkoord voor om de nek.

“Ioniserende lucht beïnvloedt de besmettelijkheid van het influenzavirus en voorkomt overdracht via de lucht.”

Bron: US National Library of Medicine National Institutes of Health | Scientific reports | PMCID: PMC4477231

Lees dit onafhankelijke onderzoek onderzoek (Engels). In Google Chrome krijgt u de mogelijkheid om eenvoudig te vertalen.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4477231/

© 2004 - 2020 BodyWorks International BV

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om een goede weergave van de website geven.