DE ENIGE ECHTE DYNABAND™


De DYNABAND™ per stuk wordt op 90cm of 120 cm geleverd. Inclusief een oefenfolder (1 oefenfolder per totale bestelling) met vele veilige en effectieve oefeningen. Worden in minigrip zakje per 5 stuks geleverd. Op de DYNABANDS staat dynaband gedrukt. Zo weet je zeker dat je een ECHTE DYNABAND™ geleverd krijgt.

De weerstanden:
        ROZE     = Lichte weerstand      GROEN     = Medium weerstand        PAARS    = Zware weerstand          GRIJS    =  Hele zware weerstandOriginele DYNABAND™ zijn uitstekend om mee te nemen op vakantie of om  huis mee te trainen. Door de verschillende weerstanden zijn Dyna Bands geschikt voor iedere leeftijd. Er zijn honderden oefeningen mee  mogelijk!  De DYNABAND™d per stuk wordt op 90 cm of 120 cm geleverd. Inclusief een oefenfolder met vele veilige en effectieve oefeningen.

De DYNABAND™ is licht van gewicht en heeft weinig onderhoud nodig. Na gebruik alleen even in een zakje doen met een klein beetje (Uni Cura) talkpoeder. Deze desinfecterende talkpoeder bevat geen vet en is het beste gebleken voor de garantie voor een lang gebruik van je DYNABAND™.

Gebruik de DYNABAND™ tijdens aerobicslessen, steptraining en bij blessures. Neem mee op vakantie ... maar uit de zon houden! Fysiotherapeuten raden de Originele DYNABAND™ aan. Succes verzekerd door het trainen met de DYNABAND™NASA astronauten werken met de DYNABAND™ in de ruimte tijdens hun vlucht met de Space Shuttle omdat de dynaband geen schade aan de apparatuur maakt door het lichte gewicht van de DYNABAND™.

Kijk ook op de website www.dynaband.nl


Geen producten
Deze website gebruikt cookies om een goede weergave van de website geven.

Dank dat je BODYWORKS FITNESSGROOTHANDEL bezoekt.

Kijk rond of je iets kunt vinden voor je fitnesscentrum, sportcentrum,
fysiotherapiepraktijk, sportdag, (web)winkel... 
We hanteren staffelprijzen met hoge kortingen op aantalen!


PRIJZEN WORDEN ZICHTBAAR NA REGISTRATIE.

Heb je een vraag, inlogproblemen, even wegwijs worden of advies nodig?
Bel met 020-6140197, we helpen je graag.