DE ENIGE ECHTE DYNABAND™

De DYNABAND™ op rol wordt op 45 meter of 22.5 meter geleverd. Je kan deze zelf snijden met een papiersnijder (met zo een mes dat naar beneden hakt) is de beste. Knippen met hele goede schaar kan ook. Zeer geschikt voor sportcentra, fitnesscentra, verzorgingshuizen, turnclubs, voetbalclubs...


De weerstanden:
        ROZE     = Lichte weerstand      GROEN     = Medium weerstand        PAARS    = Zware weerstand          GRIJS    =  Hele zware weerstand

Bezig met laden...

Originele DynaBands zijn uitstekend om mee te nemen op vakantie of om thuis mee te trainen. Door de verschillende weerstanden zijn Dyna Bands geschikt voor iedere leeftijd. Er zijn honderden oefeningen mee mogelijk! De DYNABAND™ is licht van gewicht en heeft weinig onderhoud nodig. Na gebruik alleen even in een zakje doen met wat (Uni Cura) Talkpoeder. Deze desinfecterende talkpoeder bevat geen vet en is het beste gebleken voor de garantie voor een lang gebruik van je DYNABAND™.

Gebruik de DYNABAND™ tijdens aerobicslessen, steptraining en bij blessures. Fysiotherapeuten raden de Originele DYNABAND™ aan.

Succes verzekerd door het trainen met de DYNABAND™!  NASA astronauten werken met de DYNABAND™ in de ruimte tijdens hun vlucht met de Space Shuttle omdat de DYNABAND™ geen schade aan de apparatuur maakt door het lichte gewicht van de DYNABAND™.

Kijk ook op de website 
www.dynaband.nl


Deze website gebruikt cookies om een goede weergave van de website geven.
Accepteer geselecteerde cookies

Dank dat je BODYWORKS FITNESSGROOTHANDEL bezoekt.

Kijk rond of je iets kunt vinden voor je fitnesscentrum, sportcentrum,
fysiotherapiepraktijk, sportdag, (web)winkel... 
We hanteren staffelprijzen met hoge kortingen op aantalen!


PRIJZEN WORDEN ZICHTBAAR NA REGISTRATIE.

Heb je een vraag, inlogproblemen, even wegwijs worden of advies nodig?
Bel met 020-6140197, we helpen je graag.