Per dag adem je 15.000 liter lucht in!
Met onze producten wordt het schone lucht dat je inademt!
Helpt bij hooikoorts, Astma, Bronchitis, COPD ! Werkt ook uitstekend op plekken waar gerookt wordt! De Airganix producten werken met positieve en negatieve ionen. 
Hoogwaardig ionisatie techniek om schone lucht te maken voor huishoudelijk gebruik, op uw werk, in de auto en (semi) professioneel gebruik zoals ziekenhuiskamers, tandartsen, kennels, wachtruimtes enz. Zeer goed product voor (web)winkels. Hoge marges.





Bezig met laden...

De Cloud producten, de kwaliteit van Zwitserse berglucht in uw huis, op kantoor en iedere ruimte waar geademd wordt

Begin 1900 kreeg Albert Einstein's zus Maja tuberculose. In die tijd bestond genezing uit een verblijf in een ziekenhuis hoog in de Zwitserse Alpen, waar ze opmerkelijk genoeg volledig herstelde. Einstein en zijn vriend Conrad Habicht, probeerden een wetenschappelijke verklaring voor dit fenomeen te vinden. Ze ontdekten dat op grote hoogte het aantal geactiveerde zuurstof-ionen veel hoger is dan laag in het land. Einstein ontwikkelde een apparaat dat de elektriciteit van de lucht hoog in de bergen kon namaken.

The Cloud is de hedendaagse versie van deze unieke potentie- multiplicator. Het bootst de natuurlijke samenstelling van de lucht na, die (helaas) door menselijk toedoen is verstoord. Hoe komen Positieve ionen in onze atmosfeer? Positieve ionen komen in onze atmosfeer door: Toevoeging van bepaalde chemische stoffen, zoals bariumzout.

Verschillende soorten straling Gebeurtenissen in ons zonnestelsel (zonne-uitbarstingen, maanstanden e.d.) Negatieve ionen komen in steeds geringere getale voor, omdat de condities waaronder negatieve ionen ontstaan door menselijke activiteiten enorm worden beperkt. In onze atmosfeer zijn er gemiddeld 1500 tot 4000 ionen te meten per vierkante centimeter (cm3). De aarde zelf heeft een negatieve lading, waardoor negatieve ionen worden afgestoten. Deze afstoting zorgt ervoor dat er een zekere balans ontstaat tussen negatieve en positieve ionen in een verhouding van respectievelijk 10 op 12. Een teveel aan positieve ionen of gebrek aan negatieve ionen kan het zogenaamde serotonine hyperfunctie syndroom of irritatie syndroom veroorzaken en behelst slapeloosheid, irritatie, spanning of stress, migraine, misselijkheid, hartkloppingen, hitteaanvallen gecombineerd met rillingen of zweten, trillen en duizeligheid. Ouderen hebben last van depressiviteit, lusteloosheid en extreme vermoeidheid.

Het inademen van positief ge-ioniseerde lucht kan ook tot gevolg hebben dat er irritatie optreed in de luchtwegen. Aandoeningen als astma, bronchitis, hooikoorts, maar ook reuma en andere chronische pijnen worden versterkt. Dezelfde effecten die een teveel aan serotonine aanduiden. Behalve problemen met de luchtwegen, komt daar nog bij jeuk aan de ogen, droge keel, moeite met slikken, duizeligheid, dichte neus, droge huid, migraine etc. Is het misschien zo dat positieve ionen verantwoordelijk zijn voor het vrijkomen van serotonine in het lichaam? Onderzoek heeft uitgewezen van wel. Het schijnt dat bij inademing van lucht relatief veel positieve ionen via de longen in de bloedbaan komen. In de bloedbaan maken deze positieve ionen
Depressies worden tegenwoordig veelal behandelt met medicijnen die de opname van serotonine blokkeren, zoals Prozac, Seroxat en Zoloft. Omdat depressiviteit een symptoom is van een tekort aan negatieve ionen of een teveel aan positieve ionen, zou het zeer goed mogelijk zijn in plaats van medicijnen een negatieve ionentherapie te volgen. Ook is er de mogelijkheid een ionisator aan te schaffen. Hier volgt een tabel met de percentages van mensen die baat hebben gehad bij de aanschaf van een ionisator of luchtreiniger... 

Lees verder op onze website www.thecloud.nl 


Deze website gebruikt cookies om een goede weergave van de website geven.
Accepteer geselecteerde cookies

Dank dat je BODYWORKS FITNESSGROOTHANDEL bezoekt.

Kijk rond of je iets kunt vinden voor je fitnesscentrum, sportcentrum,
fysiotherapiepraktijk, sportdag, (web)winkel... 
We hanteren staffelprijzen met hoge kortingen op aantalen!


PRIJZEN WORDEN ZICHTBAAR NA REGISTRATIE.

Heb je een vraag, inlogproblemen, even wegwijs worden of advies nodig?
Bel met 020-6140197, we helpen je graag.